Vuokrausehdot

Voimassa 1.10.2018 alkaen

Cletec.fi on Cletec Oy:n (1966086-9) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille.

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii Cletec Oy (1966086-9). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Tuotteet tilataan joko 1) verkkopalvelun verkkokaupassa tai 2) puhelimitse tai sähköpostitse. Vuokraaja hyväksyy vuokrausehdot tehdessään tilauksen.

TUOTTEET

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää ja käyttää ainoastaan sisätiloissa, ja vähintään siinä puhtausluokassa mihin tuote on tarkoitettu. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty. Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä.

Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteelle aiheutuvista vahingoista. Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle korjaus- tai uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

HINNAT

Vuokrahinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24%), mutta arvonlisävero on eritelty tilauksen yhteenvedossa Tilaus-sivulla. Tuotteiden hinta määräytyy kuukauden vuokra-ajan mukaan. Mikäli tuotteen käyttöä halutaan jatkaa kuukauden vuokra-ajan jälkeen, siitä veloitetaan erikseen viikoittainen vuokrahinta, joka on määritelty jokaisen tuotteen kohdalla. Vuokra-ajan pidennyksestä ei tarvitse antaa erillistä ilmoitusta. Vuora-aika loppuu kun tuotteet ovat palautettu. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Cletec Oy toimittaa ja noutaa toimituksen asiakkaan ilmoittamasta osoitteesta ja paikasta. Toimituskulut esitetään tilausyhteenvedossa.

TOIMITUS TAI NOUTO

Toimitus toimitetaan noin 3 arkipäivän sisällä, ellei pikatoimituksesta ole sovittu.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Kaikki verkkokaupassa tehdyt tilaukset veloitetaan laskutuksella ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Laskutus on 14 pv netto. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Asiakas ilmoittaa sähköpostilla tai puhelimitse milloin toimitus on noudettavissa:

  • sähköpostilla: cletec@cletec.fi
  • puhelimella: +358 50 512 4768.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilausta ei voi peruuttaa. Ongelmatilanteissa tai muussa tilaukseen liittyvässä asioissa tulee soittaa numeroon +358 50 512 4768 tai lähettää sähköposti osoitteeseen cletec@cletec.fi.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä Cletec Oy:hyn numeroon +358 50 512 4768 tai sähköpostilla cletec@cletec.fi. Varkaustapauksissa vuokraajan on tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen, mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan. Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteen arvosta. Vuokrausta, tilausta ja toimitusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.