Puhdastilatekstiilien huoltopalvelu.
Yksilöllisesti ja laadulla.


Tarjoamme puhdastilatekstiilien huoltopalvelua sekä terveydenhuollon tuotteiden sterilointipalvelua vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat puhdastilatekstiilien pesu, vuokraus ja korjaus sekä sterilointipalvelut. 

Tuotamme myös räätälöityjä, kokonaisvaltaisia puhdastilatekstiilien huoltoratkaisuja, jotka sisältävät mm. tekstiilien vuokrauksen, pesun, huollon ja mahdolliset korjaukset. Logistiikkajärjestelmämme kuljettaa tekstiilit kaikkialle Suomeen Kaarinassa sijaitsevasta puhdastilavaatepesulastamme.

Uusin teknologia takaa yksityiskohtaisen ja validin seurannan

Käytämme puhdastilatekstiilien huollossa RFID-teknologiaa ja Cletec Oy:n Taglady®-seurantajärjestelmää, jotka mahdollistavat tarkan ja luotettavan pesukertojen ja käyttötiheyden seurannan. Asennamme tekstiileihin yksilölliset RFID-tunnisteet, joiden avulla saamme loppupakkauksen tunnistetarraan mm. seuraavat tiedot:

  • Sirun tunnistenumero
  • Tuotteen nimi ja koko
  • Prosessointipäivämäärä
  • Pesukertojen määrä

Valmiit pakatut puhdastilatekstiilit pakataan kuljetuksen ajaksi pölysuojapusseihin

Kontrolloitua ja valvottua huoltopalvelua

Oikein huolletut puhdastilatekstiilit vähentävät merkittävästi riskiä puhdastilan ihmisperäiseen kontaminaatioon. Puhdastilatekstiileille asetetut vaatimukset ovat korkeat, ja niiden huollon on oltava tarkasti valvottua ja kontrolloitua. Meille on tärkeää, että huoltamamme tekstiilit estävät partikkeleiden ja mikrobien pääsyn puhdastilan ilmaan, mutta ovat myös käyttäjäystävällisiä ja mukavia.

Kysy lisää!