Puhdastilatekstiilien pesu valvotussa puhdistusprosessissa


Toteutamme puhdastilatekstiilien sekä korkeaa hygieniaa vaativien tekstiilien pesun ja puhdistusprosessin luotettavasti asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Palvelumme takaa, että pestyt ja pakatut puhdastilatekstiilit ovat partikkelivapaita sekä edustavat mikrobiologisesti korkeaa puhtautta. Tarvittaessa varmistamme mikrobiologisen puhtauden steriloinnilla.


Tavoitteena aina
0
partikkelia
Puhdastilatekstiilien pesu toteutetaan kontrolloiduissa olosuhteissa

Valvottua laatua


Pesuprosessimme on joka vaiheessa kontrolloitu ja valvottu, ja on näin ollen tasalaatuinen kerta toisensa jälkeen. Tekstiilit matkaavat suojattuina laadukkaissa ja puhtaissa kuljetuslaatikoissamme sovitussa aikataulussa.


Prosessi


1. Pesuerän kuljetus ja vastaanotto
2. Esikäsittely
3. Pesu ja kuivaus
4. Viikkaus ja pakkaus
5. Sterilointi (tarvittaessa)
6. Loppupakkaaminen ja toimitus/lähetys


Optimoitua huoltoa


Oikein suunniteltu, ohjeistusten mukainen sekä valvottu puhdastilatekstiilien pesu ylläpitää tekstiilin käyttölaatua ja -ikää. Prosessimme ja toimintaympäristömme ovat optimoidut saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen sekä huollon että laadun suhteen.


Erityisosaamista kontrolloiduissa olosuhteissa


Partikkeli- ja mikrobikontaminaation puhdistaminen on erityisosaamista vaativaa työtä, joka onnistuu ainoastaan oikein suunnitellussa, toteutetussa ja valvotussa puhdistusprosessissa. Seuraamme jatkuvasti pesuprosessien ja toimintaympäristömme validiutta sekä pidämme yllä henkilökuntamme asiantuntemusta.Kysy lisää puhdastilatekstiilien pesusta!