Kokonaisvaltainen puhdastilatekstiilien huoltoratkaisu


Toteutamme myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt, kokonaisvaltaiset puhdastilatekstiilien huoltoratkaisut. Kokonaisvaltaisessa huollossa asiakas siirtää puhdastilatekstiilien hankinnan ja huollon vastattavaksemme.


tavoitteena
0
tuntia päänsärkyä
Puhdastilatekstiilit kuljetetaan puhtaissa kuljetuslaatikoissa.

Vuokraamme puhdastilatekstiilit ja huolehdimme mm. pesusta, steriloinnista, huollosta, mahdollisista korjauksista sekä kuljetuksista. Luotettava logistiikkajärjestelmämme kuljettaa tekstiilit kaikkialle Suomeen Kaarinassa sijaitsevasta puhdastilavaatepesulastamme.

 

Koko huoltoprosessi suunnittelusta seurantaan


Kokonaisvaltainen puhdastilatekstiilien huoltoratkaisu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden optimoituun ja kustannustehokkaaseen tuotantotoimintaan, ilman huolta tekstiilien huollosta ja hankinnasta.


Suunnittelemme asiakkaan kanssa puhdastilatekstiilien koko käyttö- ja puhdistusprosessin alusta loppuun saakka, asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Ratkaisut kaikkiin huoltotarpeisiin


Palvelemme monipuolisesti ja vahvalla asiantuntemuksella kaikissa puhdastilatekstiilien huoltoon liittyvissä asioissa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi koskien kokonaisvaltaista huoltoratkaisuamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!