Puhdastilatekstiilien vuokraus: parempaa kustannustehokkuutta

Toteutamme puhdastilatekstiilien sekä korkeaa hygieniaa vaativien tekstiilien pesun ja puhdistusprosessin luotettavasti asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Palvelumme takaa, että pestyt ja pakatut puhdastilatekstiilit ovat partikkelivapaita sekä edustavat mikrobiologisesti korkeaa puhtautta. Tarvittaessa varmistamme mikrobiologisen puhtauden steriloinnilla.

Asiantunteva ja yksilöllinen vuokrauspalvelu

Etsimme toimintaasi parhaiten soveltuvat tekstiilit ja neuvomme toimivimmat ratkaisut tarpeitasi vastaaviksi. Vuokraamme puhdastilatekstiilit ja vastaamme niiden käyttökelpoisuudesta ja pesusta.

Yksityiskohtaista käyttökunnon seurantaa

Seuraamme tekstiilien pesukertoja RFID-teknologian ja Taglady®-seurantajärjestelmämme avulla. Korjaamme mahdollisesti rikkoutuneet tekstiilit tai vaihdamme uusiin.

Helppoa, nopeaa ja luotettavaa

Vuokratessasi puhdastilatekstiilit kauttamme saat tarvitsemasi määrän tekstiilejä puhtaina ja varmistetusti käyttökuntoisina, aina sovitussa aikataulussa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä, minkälainen palveluratkaisu on sinulle kaikkein parhain.

Ota meihin yhteyttä