Puhdastilatekstiilien vuokraus -- parempaa kustannustehokkuutta


Monet yritykset ja toimijat tarvitsevat toimintaansa puhdastilatekstiilejä, mutta eivät ehdi tai halua hankkia niitä omaksi. Tarjoamamme puhdastilatekstiilien vuokraus- ja korjauspalvelu vapauttaa yrityksesi turhasta selvitys-, hankinta- sekä huoltotyöstä. Saat kauttamme vaivattomasti ja nopeasti puhdastilatoimintaasi soveltuvat tekstiilit sekä niihin liittyvän huoltopalvelun.


Puhdastilahaalarin vuokra jopa alle
7
euroa kuukaudessa
Pakatut puhdastilatekstiilit ovat varmistetusti käyttökuntoisia.

Asiantunteva ja yksilöllinen vuokrauspalvelu


Etsimme toimintaasi parhaiten soveltuvat tekstiilit ja neuvomme toimivimmat ratkaisut tarpeitasi vastaaviksi. Vuokraamme puhdastilatekstiilit ja vastaamme niiden käyttökelpoisuudesta ja pesusta.


Yksityiskohtaista käyttökunnon seurantaa


Seuraamme tekstiilien pesukertoja RFID-teknologian ja Taglady®-seurantajärjestelmämme avulla. Korjaamme mahdollisesti rikkoutuneet tekstiilit tai vaihdamme uusiin.


Helppoa, nopeaa ja luotettavaa


Vuokratessasi puhdastilatekstiilit kauttamme, saat tarvitsemasi määrän tekstiilejä puhtaina ja varmistetusti käyttökuntoisina, aina sovitussa aikataulussa.


Vuokraa puhdastilatekstiilisi meiltä vaivattomasti

Puhdastilatekstiilien vuokraus käy kauttamme helposti ja luotettavasti. Toimimme vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Kysy lisää puhdastilatekstiilien vuokrauspalvelusta!