Cletec Oy tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan puhdastila-alalla

Cletec Oy on Suomen ainoa puhdastilatekstiileiden huoltoon erikoistunut yritys. Yrityksemme tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia puhdastila-alan näköalapaikalla.

Olemme uudistumishaluinen ja -kykyinen yritys, joka panostaa jatkuvaan toiminnan kehittämiseen parhaan mahdollisen laadun ehdoilla. Liiketoiminamme on ollut vuosia vakaassa kasvussa, ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista osaajista.

Työntekijälähtöinen työympäristö ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun

Cletec tarjoaa työntekijöilleen lämminhenkisen ja työntekijälähtöisen työympäristön, jossa jokaista kuunnellaan ja kohdellaan yksilönä. Näemme, että työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja arvostamme heitä sen mukaisesti jokapäiväisessä työssä.

Matalan hierarkian organisaatiossamme johto on helposti lähestyttävä ja läsnä arjessa. Onkin tavallista, että tuotannon tiloissa törmää toimitusjohtajaamme ja omistajiimme, jotka ovat samoissa töissä tuotannon väen kanssa.

Haluamme kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa, ja pyrimme tarjoamaan heille työssään kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia. Koulutamme työntekijöitämme sisäisesti, ja tarvittaessa täydennämme osaamista ulkopuolisilla koulutuksilla.

Hae meille töihin!

Etsimme jatkuvasti pitkäaikaisia ja sitoutuneita tekijöitä sekä kausiluontoista ja tarvittaessa töihin kutsuttavaa apua.

Mikäli työskentely puhdastilatekstiilien huollon parissa kiinnostaa, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus!

Tutustu!

Työntekijämme ovat meille kultaakin kalliimpia. Huomioimme jokaisen työntekijän yksilöllisyyden, ja pyrimme tukemaan työn mielekkyyttä parhaalla mahdollisella tavalla. Kun suunnittelemme työn sisältöjä ja liiketoiminnan kasvuun tähtääviä toimenpiteitä, työntekijöidemme hyvinvointi on aina etusijalla.

Petteri Puntala, Cletec Oy:n toimitusjohtaja

Minkälaista on työ puhdastilatekstiilien huollon parissa?

Cletecin tuotanto keskittyy suureksi osaksi korkean hygienian tiloissa ja puhdastiloissa tehtävään prosessityöhön. Puhdastilatekstiileitä huolletaan tarkkaan valvotuissa ja kontrolloiduissa ympäristöissä, ja työtä tehdään yhdessä sekä yksin. Työ vaatii hyvää keskittymiskykyä, tarkkuutta sekä asianmukaista tietotaitoa.

Prosessityöntekijät vastaavat kaikista puhdastilatekstiilien huoltoon liittyvistä tehtävistä. Tuotantovastaava huolehtii tuotannon sujuvuudesta, ja laatuun keskittynyt työntekijä laadun toteutumisesta. Kaikilla työntekijöillä on omia vastuualueitaan, jotka tavallisesti laajenevat ajan myötä.

Image
Image

Työntekijöidemme kertomaa: ”Täällä on niin mukavaa olla töissä.”

Ella Kauhanen ja Iida Suikki työskentelevät Cletecissä puhdastilatekstiileiden huollon parissa. Molemmat nauttivat työstään Cletecissä ja kertovat työssä olevan parasta mm. monipuolisuus, vaihtelevuus ja hyvä työyhteisö.

Lue lisää, mitä kaksikko kertoo työstään puhdastilatekstiilen huollon parissa!

Miksi Cletec?

Järjestämme työntekijöidemme työympäristön ja työtehtävät niin, että jokapäiväinen työ on mahdollisimman mielekästä. Arvostamme ja kuuntelemme työntekijöidemme mielipiteitä mm. työn sisältöjen ja olosuhteiden kehittämisen suhteen.

 • Ainutlaatuista osaamista

  Teemme valtakunnallisella tasolla erityislaatuista työtä. Työntekijöillämme on ainutlaatuista osaamista puhdastilatekstiilien huollosta sekä mm. puhdastiloissa työskentelystä.

 • Lämminhenkinen työyhteisö ja matala organisaatio

  Työyhteisömme on lämminhenkinen ja avoin, ja otamme ilolla vastaan myös uudet työntekijät. Johto on helposti lähestyttävä ja läsnä päivittäisessä työssä, eikä yrityksessämme ole turhaa hierarkiaa.

 • Muutakin kuin työtä

  Hyvällä porukalla on mukavaa viettää aikaa yhdessä myös työn ulkopuolella! Järjestämme tyky-toimintaa kahdesti vuodessa ja juhlimme usein pieniä ja suuria onnistumisia vähintään kakkukahvien merkeissä.

 • Kilpailukykyinen palkka

  Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan.