Cletecin valikoima täydentyy nenän ja suun alueen pisarasuojaimilla

Cletec Oy laajensi huhtikuun alussa puhdastilatekstiilien tuote- ja palveluvalikoimaansa puhdastilapestyihin ja steriloituihin nenän ja suun alueen pisarasuojaimiin.

Tilaa pisarasuojaimet nyt >>

Nenän ja suun alueen pisarasuojaimet ovat käytännöllisiä ja käyttömukavia

Hengittävästä puhdastilatekstiilimateriaalista valmistettuja nenän ja suun alueen pisarasuojaimia on miellyttävää pitää yllä jopa tunteja. Pitkä suojainmalli ulottuu kaulaan saakka, ja suojan helma on helppo pujottaa esimerkiksi paidan kauluksen sisään.

Säädettävä päänauha takaa istuvuuden

Yhden koon pisarasuoja kiinnitetään pään ympärille päänauhalla, jossa on molemmin puolin kaksi erillistä joustonauhaa, jotka takaavat hyvän istuvuuden. Pisarasuojain on vaivatonta säätää haluttuun kokoon päänauhan takana sijaitsevan nappikiinnityksen avulla.

Pisarasuojaimet soveltuvat moniin käyttöympäristöihin

Nenän ja suun alueen pisarasuojaimet soveltuvat monenlaisiin käyttöympäristöihin, kuten esimerkiksi puhdastila- ja laboratoriotyöskentelyyn, elintarviketeollisuuteen sekä asiakaspalvelutyöhön.

Tilaa monikäyttöiset pisarasuojaimet verkkokaupastamme!

Voit tilata puhdastilapestyt ja steriloidut pisarasuojaimet suoraan verkkokaupastamme 10 kpl erissä 15 euron hintaan.  Suojat tilataan määräaikaiseen käyttöön, jonka jälkeen ne palautetaan Cletecille pesuun ja steriloitaviksi. Tämän jälkeen ne ovat jälleen tilattavissa käyttöön puhtaina ja käyttökuntoisina.

Tutustu pisarasuojaimiin ja tilaa!

Huomioithan! Suojaimen soveltuvuus riippuu käyttöolosuhteista ja -tilanteesta, ja siksi oikeanlaisen suojaimen valinnasta kannattaa keskustella kyseisen alan asiantuntijan kanssa.