Cletec lanseerasi uuden palvelukonseptin ja verkkokaupan

Cletec Oy on lanseeraanut uuden palvelukonseptin, joka mahdollistaa käyttövalmiiden tekstiileiden vaivattoman ja edullisen käyttöönoton. Yritysasiakkaat voivat tilata verkkokaupan kautta puhdastilapestyt ja steriloidut tekstiilit määräaikaiseen käyttöön.

Verkkokaupan valikoima pitää sisällään kaikki puhdastiloissa tarvittavat asut ja asusteet, kuten puhdastilahaalarit, paidat, housut, sukat ja kengät. Tällä hetkellä tekstiilit ovat on työvaatevalmistaja Fristadsin sekä Cletecin omaa mallistoa.

Verkkokauppa tarjoaa täsmäratkaisun yksittäisiin ja äkillisiin tarpeisiin

Palvelun ansiosta puhdastilatekstiileitä käyttävän yrityksen ei tarvitse enää ostaa tekstiileitä omaksi, vaan se saa Cletecin omistamiin tekstiileihin väliaikaisen käyttöoikeuden. Mallin ansiosta kustannussäästöt ovat suuret, eikä asiakkaan tarvitse tuoteinvestointien lisäksi huolehtia myöskään tekstiilihuollosta. Cletec vastaa tekstiilien kunnosta ja tarvittaessa niiden uusimisesta.

Verkkokauppa vastaa kertaluontoisiin, satunnaisiin ja äkillisiin tarpeisiin, kuten yksittäisiin tuotantoprojekteihin, huoltotoimenpiteisiin ja validointeihin. Sen kautta hoituu nopea apu myös force majeure -tilanteissa, kuten esimerkiksi vesivahingon tai tulipalon sattuessa. Yritys voi tilata käyttöönsä juuri tarpeensa mukaisen määrän tekstiileitä, ja näin ylimääräisiä kulueriä ei koidu käyttämättömistä vaatteista.

Kaikki suomalaiset yritykset voivat tilata palvelun, mutta Cletecin pääkohderyhmät ovat lääkinnällisten laitteiden valmistajat, lääketeollisuus, elektroniikka-ala sekä elintarviketeollisuus.

Riskitön vaihtoehto, joka mahdollistaa testaamisen ja yksittäiset projektit

”Verkkokauppamme tarjoaa riskittömän ja edullisen vaihtoehdon puhdastilatekstiilien käyttöön. Kun asiakkaan ei tarvitse ostaa tekstiileitä, ainut investointi on kertaluontoinen palvelu, mikä mahdollistaa mm. uusien palveluiden testaamisen, yksittäiset projektit tai siirtymävaiheen puhdastilatekstiilien käyttöön. Tuotteet voi tilata juuri silloin kun niitä tarvitsee, ilman sitoutumista jatkuvaan sopimukseen”, Cletecin toimitusjohtaja Petteri Puntala toteaa.

”Verkkokauppa laajentaa mahdollisuuksiamme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin, ja samalla voimme tarjota heille mahdollisimman helpon ja nopean kanavan puhdastilatekstiilien käyttöönottoon, ympäri vuorokauden. Tämä on aivan uudenlainen konsepti, jota ei tietääksemme tarjoa kukaan missään päin maailmaa.”