Cleanzone-messut vahvistivat tiedon omasta kilpailukyvystä

Cletec Oy vieraili Frankfurtin kansainvälisillä puhdastilateollisuuden ammattimessuilla 17.–18.10. 2017. Messut tarjosivat laajan katsauksen puhdastilateollisuuden nykytilaan, uusimpaan teknologiaan ja innovaatioihin.

Toimitusjohtaja Petteri Puntalan mukaan yksi keskeisistä havainnoista messuilla oli, että Cletec on myös kansainvälisestä näkökulmasta puhdastilatoiminnan edelläkävijöitä, ja yrityksen käyttämä teknologia on alan huippua. Cletecin käyttämät suomalaiset tekstiilit näyttäytyvät laadukkaina ja kilpailukykyisinä eurooppalaisiin kilpailijoihin verrattaessa. Lisäksi Puntala totesi messujen tarjonneen hyviä keskustelunavauksia monien yhteistyökumppaneitten kanssa.

Kävijäennätyksen tehnyt Cleanzone kansainvälistyy kovaa vauhtia

Cleanzoneen osallistui tänä vuonna 1200 messukävijää ja -esittelijää 40 maasta. Kävijämäärä kasvoi viime vuodesta 16 prosenttia. Erityisesti kansainvälisten vieraiden määrässä oli selkää kasvua, ja kokonaiskävijämäärästä 36 prosenttia olikin ulkomailta matkanneita osallistujia. Yhteensä 64 yritystä 12 eri maasta esitteli innovaatioitaan ja yritystoimintaansa. Messuilla edustettuina olivat mm: InfineonAirbusFresenius KabiRocheBASFKimberly Clark and Dupont sekä Siegenin ja Mainzin yliopistolliset sairaalat.

Cleanzone tarjoaa foorumin puhdastilainnovaatioille

Cleanzonen on tarkoitus tarjota vuorovaikutteinen foorumi puhdasteollisuuden alan innovaatioille. Messut keskittyivät vahvasti tänä vuonna erityisesti uusiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka tarjoavat digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden puhdastiloille. Tänä vuonna kuudetta kertaa jaettu puhdastilapalkinto, The Cleanroom Award, meni Berendsen Oy:lle sen innovatiivisesta käyttöliittymästä “Connected Cleanroom Application”, joka mahdollistaa älykkään datan keräämisen ja prosessoinnin puhdastilaympäristössä. Seuraavan kerran Cleanzone-messut järjestetään 23-24.10. 2018.

Lue lisää messujen lopputiedotteesta.