6 syytä, miksi puhdastilatekstiilien huoltokokonaisuus kannattaa ulkoistaa

Autoklaavista tulleet, steriloidut puhdastilatekstiilit.

Kaikissa puhdastilatyöskentelyä tekevissä yrityksissä tiedetään, että puhdastiloissa käytettävien tekstiilien huolto vie runsaasti henkilö- ja tilaresursseja. Yhä useampi yritys ulkoistaakin puhdastilatekstiileiden hankinnan, huollon, pesun ja ylläpidon ulkoiselle toimijalle voidakseen keskittää resurssinsa ydinliiketoimintaansa. Ulkoistaminen tuo mukanaan myös paljon muita hyötyjä.

Miksi puhdastilatekstiilien huoltokokonaisuus kannattaa ulkoistaa?

1.    Vältyt tekstiili-investoinneilta

Puhdastilatekstiilipalvelun myötä vältyt kokonaan tekstiilihankinnoilta ja -investoinneilta. Siitä huolimatta voit valita haluamasi tekstiilit joko annetusta valikoimasta tai sen ulkopuolelta.

2.    Saat kaikki palvelut keskitetysti yhdeltä toimijalta

Kun koko puhdastilatekstiilipalvelu on ulkoistettu, kaikki tekstiileihin liittyvät palvelut – puhdastilatekstiilien hankinta, pesu, tarvittaessa sterilointi, kuljetukset, huolto ja valvonta – hoituvat samalta toimijalta usean tuote- ja palveluntoimittajan sijaan.

3.   Budjettiarviointi helpottuu

Kun puhdastilatekstiilipalvelu on ulkoistettu ennalta sovittuun hintaan, yllätyskuluja ei tule, ja maksat vain todellisesta käytöstä. Tämän ansiosta esimerkiksi vuosibudjetin arvioiminen helpottuu.

4.    Vaadittu laatu toteutuu aina

Kun puhdastilatekstiilien huoltopalvelu on ulkoistettu alan ohjeita ja sääntöjä noudattavalle, luotettavalle kumppanille, voit huoletta luottaa siihen, että puhdastilatekstiilit saapuvat käyttöösi oikein käsiteltyinä ja huollettuina.

5.    Säästät resursseja

Kun puhdastilatekstiilipalvelu on kokonaisuudessaan ulkoistettu, yritykseltäsi ei kulu ylimääräisiä henkilö- ja tilaresursseja tekstiilien huoltoihin ja korjauksiin.

Yrityksesi ei myöskään tarvitse investoida puhdastilatekstiilien huollossa tarvittavaan laitteistoon, eli pesukoneisiin tai autoklaaveihin. Palvelun ulkoistamisen myötä vältyt myös yllättäviltä laiterikoilta, jotka pahimmillaan seisauttavat tuotantosi.

6.    Voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi

Kun puhdastilatekstiilipalvelu on ulkoistettu, voit keskittyä täysin liiketoimintaasi, eikä tuotantoasi häiritse ja hidasta tekstiileihin liittyvät hankinnat, huollot tai niihin liittyvä ongelmat. Puhdastilatekstiilit toimitetaan sinulle aina käyttökuntoisina ja käytetyt tekstiilit haetaan huollettaviksi.

Tekstiilien kuntoa tarkkaillaan, ja tarvittaessa huonokuntoiset tekstiilit korvataan uusilla ilman, että sinun tarvitsee seurata niiden kuntoa.

Tilaa puhdastilatekstiilien huoltopalvelu Cleteciltä

Cletecillä on ilo palvella yhä useampaa terveydenhuollon sekä lääke- ja elektroniikkateollisuuden toimijaa, joka on päättänyt ulkoistaa koko puhdastilatekstiilien huoltopalvelun hoidettavaksemme.

Luuletko, että teilläkin hyödyttäisiin puhdastilatekstiilien huoltopalvelun ulkoistamisesta? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palvelustamme!